dilluns, 24 d’abril del 2017

Informació I Marxa de les Ermites

Pel Club Ciclista d'Ascó ens és un orgull entrar per primera vegada al circuit de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre amb la "MARXA DE LES ERMITES"
Una marxa que passarà per l'ermita de Santa Paulina, la de Sant Jeroni, Santa Madrona i el Calvari.

El diumenge 7 de maig a Ascó i com a punt principal a la Rambla Catalunya és durà a terme la sortida i l'arribada de la I Marxa de les Ermites.

La zona d'acollida serà al Pavelló Municipal (C/Alcalde Tomàs Biarnés) on després tots els corredors podreu dutxar-vos allí.

Hi haurà esmorzar de benvinguda.

De 7.45h a 8.45h i a la Plaça del Casal (Rambla Catalunya) farem l'entrega de dorsals i la bossa del corredor. A la bossa hi haurà una polcera que serà obligatoria portar-la durant la prova i per al dinar.

A les 9h és donarà la sortida neutralitzada fins deixar la carretera que estarà tallada pel cos de Mossos

Hi haurà dos recorreguts: el llarg amb 38,5km i 1400md+ comptarà amb tres avituallaments sòlids i líquids, més o menys als kms 10, 20 i 32 i el curt amb 22,5km i 700md+ comptarà amb dos avituallaments sòlids i líquids més o menys als kms 10 i 16.

La categoria E-bikes faran el recorregut llarg i tindran premi els 3 primers classificats.
També tindran premi els 3 primers classificats de la llarga i de la curta tant en categoria masculí com femení. També volem cuidar als del poble i premiar al 1r social de la curta i de la llarga.
I finalment premi a l'equip més nombrós.

Els premis és repartiran a les 12.30h després dels més de 20 sortejos que tenim preparats entre totes les botigues, comerços i sponsors que han col·laborat.

Al finalitzar la marxa hi haurà carnada, servei de massatgista i zona per netejar les bicicletes.

ÚS HI ESPEREM, EL LÍMIT DE PARTICIPANTS ÉS DE 200!!!!!!!!
Inscripcions a:
     marxadelesermites.blogspot.com.es
www.xallengerbtt.net